Kuka voi vuokrata vesijetin?

Vuokraajan täytyy olla täysi-ikäinen. Vesijetin ajamiseen ei tarvitse erillistä ajokorttia, mutta kuskin täytyy olla vähintään 15-vuotias.

Missä toimipisteemme sijaitsee?

Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Pyhäjärven rannalla Rantaperkiön venesatamassa osoitteessa Talvitie 2, Tampere.

Miten minun tulee valmistautua vesijetteilyyn?

Parhaan jetteilykokemuksen saat kun otat mukaasi sään mukaiset vaatteet. Meiltä saat kelluntaliivit sekä tarvittaessa märkäpuvun.

Miten osaan käyttää vesijettiä?

Koulutamme sekä opastamme jokaisen kuskin sekä kyytiläisen kyseisen vesijetin ominaisuuksiin ja yleisesti vesijetin ajamiseen sekä hallintaan ennen vuokrauksen alkua.

Miten voin vuokrata vesijetin?

Voit vuokrata vesijetin joko soittamalla suoraan meille, laittamalla sähköpostia tai varauskalenterin kautta.

Miten voin peruuttaa varaukseni?

Voit peruuttaa varauksesi soittamalla meille. Vesijettivarauksissa peruutukset tulee tehdä viikkoa ennen varausajankohtaa jolloin varaus hyvitetään. Varauksen ajankohtaa voi siirtää maksutta 24 tuntia ennen varauksen alkua. Myöhemmin peruutetut tai käyttämättömät varaukset laskutetaan aina.

Monta henkilöä mahtuu vesijettiin?

Käytössämme on kahta erikokoista vesijettimallia. Sea-Doo Spark Trixx 2up malliimme mahtuu kaksi ihmistä, mutta yksin ajaessa parhain ajokokemus. Isompi mallimme Sea-Doo GTI SE ja Sea-Doo wake 170 on rekisteröity kolmelle matkustajalle.

sisältyykö polttoaine vuokraukseen?

Polttoaine ei sisälly vuokraukseen. Voit tankata vesijetin itse ennen vuokrauksen päätyttyä ratinan suvannossa, tai maksaa polttoainemaksun 40e/tunti (Trixx), 60e/tunti GTI/wake jolloin hoidamme tankkauksen puolestasi.

Vuokraatteko pidempiä aikoja kuin 8h?

Kyllä vuokraamme pidempiä vuokrauksia ja varauksen/tarjouspyynnön voit tehdä soittamalla tai laittamalla sähköpostia. 

Mitä maksutapoja teille käy?

Vuokrauksen maksu hoidetaan paikan päällä ennen vuokrausta korttimaksuna, Mobilepaylla tai käteisellä. Yrityksille käytössä on laskutusmahdollisuus. Meillä voit maksaa vuokrauksen myös kokonaan tai osittain suosituimmilla liikuntaseteleillä kuten E-passi, Smartum, Eazybreak ja Edenred.

Call Now Button